Singer HD6335MSINGER Heavy Duty Denim

De Singer 6335M Heavy Duty Denim naaimachine is een echt werkpaard. Professionele naaisnelheid van 1.100 steken per minuut! Deze Heavy Duty naaimachine is speciaal ontwikkeld voor gebruikers die extra kracht en duurzaamheid willen. Naast de krachtige motor heeft de Singer 6335 Heavy Duty | Denim een stabiel metalen frame. Deze naaimachine is geschikt voor jeans en andere dikke stoffen.

Folder Singer HD6335M

Singer FM3342SINGER Fashion Mate

De Singer Fashion Mate 3342 is een mechanische naaimachine met 23 naaiprogramma’s en een 1-staps automatisch knoopsgat. Steekbreedte en lengte zijn apart in te stellen. Altijd goed zicht op je naaiwerk door de STAYBRIGHT LED-verlichting en met de ingebouwde draadinsteker rijg je zonder problemen de draad door de naald. Het spoeltje van boven inleggen, zo kan je goed in de gaten houden of je spoel bijna leeg is. Stel de steken makkelijk in met het keuzelwiel en kies het juiste naaivoetje.

smartersPFAFF Smarter Serie

Voordelig maar degelijk, het Smarter Hobby segment van PFAFF.

Smarter 140s en 160s

De Smarter 140s en 160s zijn de perfecte hobbymachines. Deze mechanische machines zijn voorzien van een draadinsteker, heldere LED-verlichting en een harde kunststof beschermkap. De Smarter 140s is voorzien van alle moderne steken en een 4-fase automatisch knoopsgat. De Smarter 160s heeft ten opzichte van de 140s twee extra steken en een éénfase knoopsgat. Beide machines leveren topkwaliteit voor een voordeelprijs.

PDF folder Smarter 140s en 160s

 

Smarter 260c

Als u op zoek bent naar net iets extra's dan is dit de ideale machine voor u. Met alle gemakken van een computergestuurde naaimachine zoals een eenvoudige bediening, naaldstop boven of onder, snelheidsregeling, voldoende steekmogelijkheden, een volledig automatisch knoopsgat en een handige draadinsteker. Natuurlijk heeft ook deze machine een harde kunststof beschermkap.

PDF folder Smarter 260c

h classHusqvarna H | Class

Hij is weer op voorraad: De H | Class E20 van Husqvarna Viking.

H | Class E20

De Husqvarna H | Class E20 is de ideale startersmachine. Met veel mogelijkheden zoals instelbare steekbreedte en een volledig automatisch 1-fase knoopsgat. Bovendien heeft deze machine een handige draadinsteker.

PDF folder E20

  

logo

Telefoon: (013)5421933
Email: info@adjansen.nl
Website: www.adjansen.nl

Nieuwlandstraat 26
5038 SN TILBURG