Lewenstein Multilock700deLewenstein ML700DE

De ideale starters overlock!

Dankzij de 1300 steken per minuut, het eenvoudig inrijgen en de automatische draadinleiding van de onderste grijper, kunt u snel en zonder moeite aan uw naaiwerk beginnen. Het perfect afwerken van randen met de ingebouwde smalle rolzoom is een koud kunstje en met één druk op de knop kunt u de spanning van de draad afhalen. Met vijf jaar garantie.

De nieuwste versie van de Multilock 700 is voorzien van LED verlichting.

Folder ML700DE

juki644JUKI MO-644D

De Juki MO-644D is de perfecte overlock als u een probleemloze machine wenst en toch niet te veel wilt uitgeven.

De mechanische topkwaliteit van deze machine zorgt voor een goede steek. De machine is te gebruiken als vierdraads en heeft ook een smalle en brede driedraads functie. Ook een rolzoom is mogelijk.

De machine is ook verkrijgbaar als model MO654DE. Dit model heeft een inrijghulp voor de linkergrijper. De meerprijs is 100 euro.

Meer info

admire air 7000PFAFF Admire Air 7000

De ultieme combilock van PFAFF.

Inrijgen was nog nooit zo makkelijk. Met het electronische one-touch luchtinrijgsteem worden de draden met één druk op de knop door de grijpers geblazen. Alle steken en functies worden gemakkelijk ingesteld op het grote kleuren touchscreen. Zodra de steekkeuze is gemaakt, stelt de machine automatisch de draadspanning, steeklengte en breedte in. Ook geeft het scherm een duidelijke uitleg bij het wisselen van overlock- naar coversteek.

PDF folder Admire Air 7000

  

logo

Telefoon: (013)5421933
Email: info@adjansen.nl
Website: www.adjansen.nl

Nieuwlandstraat 26
5038 SN TILBURG